AGS Movers Belgium

Manager: Karolien GEERS

+3216479150

674 Haachtsesteenweg Kampenhout Vlaams Gewest 1910

Talen

AGS Belgium

AGS Belgium is uw internationale partner voor verhuizingen en biedt op maat gemaakte en innovatieve verhuis- en opslagdiensten voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. De expertise van AGS Belgium zorgt ervoor dat uw verhuizing professioneel wordt uitgevoerd en naadloos aansluit op uw wensen en verwachtingen.

Als lokaal kantoor van een van de grootste spelers wereldwijd op het gebied van mobiliteit, de AGS Group, profiteert AGS Belgium niet alleen van het enorme netwerk van 147 locaties in 100 landen maar uiteraard ook van de schat aan ervaring .

AGS Belgium biedt professionaliteit en de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen wereldwijd, om haar klanten een ongeëvenaarde expertise te bieden op het gebied van verhuizingen en opslagdiensten.

Onze meest populaire bestemmingen zijn het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Canada – maar AGS Belgium kan u letterlijk overal naartoe verhuizen!

ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

Domestic & International Removals Solutions

AGS International Movers offers excellence to each of its clients.

Meer over AGS Belgium

6000 m2 Opslag
Quality Standards

AGS Belgium staat garant voor absolute kwaliteit van dienstverlening aan haar klanten. Al meer dan veertig jaar heeft de AGS Group voor haar internationale netwerk strikte kwaliteitsprocedures gedefinieerd die in onze dochteronderneming worden toegepast.

Deze werkwijzen zijn afgeleid van algemene kwaliteitsnormen, maar ook van normen die zijn vastgesteld door de meest prestigieuze certificatie-instellingen in de verhuisindustrie. Deze consistente kwaliteitsnormen zorgen ervoor dat, of u nu verhuist van of naar Belgium, de AGS Group er alles aan doet om u de beste service te bieden voor verhuizingen en opslag.

Get a quote