boxes-tree

ONS MILIEU

AGS is zich bewust van de diverse milieuproblemen waarmee onze planeet geconfronteerd wordt en we proberen in onze dagelijkse activiteiten om onze aarde en haar bewoners te beschermen.

Omdat ze kiezen voor een verhuizing met AGS, dragen onze klanten ook bij tot de bescherming van het milieu

Hands and water on a dry ground

Voor AGS is het behouden en verzorgen van het milieu zowel een morele verplichting als een onderdeel van integere handelspraktijken. We beseffen dat we een rol moeten vervullen door zowel onze invloed op het milieu te beheersen als om goede milieupraktijken van onze werknemers en klanten aan te moedigen.

Al meer dan 4 decennia ontwikkelen en implementeren we initiatieven die de milieueffecten van onze activiteiten verminderen en het milieubewustzijn bevorderen. We gebruiken milieuvriendelijke, vernieuwende verpakkingsmaterialen die we zelf hebben ontwikkeld; we volgen ons intern milieubeleid en we lanceren ononderbroken milieu- en ontwikkelingsinitiatieven.

ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

AGS IS EEN VERANTWOORDELIJK BEDRIJF

Board signing policy

MILIEUBELEID

Als deel van onze communicatie over milieupraktijken hebben we ook een mondiaal milieubeleid opgesteld, dat we continu bijwerken.

Milieubeleid

Hands planting a tree

ONZE INITIATIEVEN

Als erkenning voor onze rol als marktleider en onze inspanningen om onze koolstofvoetafdruk te verminderen, werkt AGS sinds 2010 samen met het milieu en ontwikkelingsprogramma van Planète Urgence.

U kunt ook al de nieuwste updates over onze wereldwijde initiatieven volgen in onze Verslagen over de stand van zaken.

Get a quote