AGS Movers staff member petting dog with kids.

HUISDIER VERHUIZERS- HUISDIER TRANSPORT DIENSTEN

AGS kan u helpen met de verhuizing van uw huisdier. Wij hebben betrouwbare partnerbedrijven geselecteerd, gespecialiseerd in het internationaal vervoeren van huisdieren, zodat uw huisdieren de best mogelijke zorg en aandacht krijgen tijdens uw verhuizing.

AGS is uw partner voor het vervoeren van huisdieren

AGS Movers staff getting dog ready to be transported.

AGS biedt transportdiensten aan voor huisdieren, voornamelijk katten en honden.

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk deel uitmaakt van uw gezin. Daarom besteden wij de grootst mogelijke zorg en moeite aan de coördinatie van hun verhuizing, om een vlotte en efficiënte service te garanderen vanaf het ophalen tot aan het brengen naar uw nieuwe verblijfplaats.

Onze medewerkers coördineren zorgvuldig alle aspecten van Pet Transportation, van bloedtesten, vaccinaties, export en import vergunningen, vluchten en kennel reserveringen, douane-inklaring, levering en quarantaine indien nodig.

ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

De stappen voor huisdier transport

Wij zorgen voor vlekkeloze verhuisdiensten voor uw geliefde huisdier.
1

Certificaat Goede Gezondheid

2

Expot / Import Vergunning

3

Transport Huisdier

4 national-move-home-visit-quote-reception

Douane‑inklaring

5

Ophalen Dieren

AGS movers staff member preparing dogs for transport.

HOE KAN AGS U HELPEN BIJ HET VERHUIZEN VAN UW HUISDIER?

Het verhuizen van uw huisdier is niet altijd een eenvoudig proces. Bij een verhuizing naar het buitenland moet u zich aan bepaalde voorwaarden houden.

Bij AGS zorgen we ervoor dat de overgang voor uw huisdier net zo snel en comfortabel verloopt als voor u. Om er zeker van te zijn dat u aan alle voorschriften voldoet, geven we u advies en helpen we u met de nodige reis- en wettelijke regelingen voor uw huisdier.

Afhankelijk van uw bestemming beginnen we 2 tot 4 maanden voor uw verhuizing met het voorbereiden en organiseren van de verhuizing van uw huisdier.

Let wel, sommige landen staan de invoer van huisdieren niet toe en in weer andere landen is een quarantaine vereist.

2 Dogs being prepared for pet transport.

ONZE PARTNERS ZIJN EXPERTS IN HET GLOBAAL TRANSPORTEREN VAN HUISDIEREN

Al onze partners hebben jarenlange ervaring in dierenverzorging en transport om een veilige en minder stressvolle verhuizing te garanderen voor zowel u als uw huisdier. Hun filosofie is altijd dat de dieren op de eerste plaats moeten komen. Ze bieden een op maat gemaakte service die gericht is op het creëren van een liefdevolle en zorgzame omgeving voor uw huisdieren tijdens het transport.

De veiligheid en het comfort van uw huisdier is hun eerste prioriteit, en ook de onze.

Get a quote