ags-moving-towards-future

AGS VERHUIST OP INNOVATIEVE WIJZE

hand holding a phone and typing on a laptop

DIGITALE PLATFORMS OM KLANTEN BETER TE BEHELPEN

AGS heeft digitale processen ontwikkeld om sneller en meer efficiënt te worden, waardoor een effectievere interactie met onze klanten mogelijk wordt.

De essentie van onze service bestaat uit het zorgvuldig begrijpen van elke stap in het verhuisproces van onze klanten en om daarbij de modernste digitale processen te gebruiken om hen tijdens elke fase van dat proces de beste service te bieden.

Het is dus cruciaal voor AGS om flexibele en op maat gemaakte diensten aan te bieden, die voldoen aan de noden van elke klant. Het is ook van groot belang om onze klanten veelzijdigheid te bieden en te anticiperen op hun verwachtingen.

ags-moving-towards-future-moving-innovations

VERHUISINNOVATIES

AGS blijft steeds vernieuwen om verhuizingen betaalbaar te houden, klantenservice te optimaliseren en onze ecologische voetafdruk te verminderen. Een voorbeeld daarvan is onze Lifvan, onze kleinere container: die combineert flexibiliteit, meer veiligheid en hogere efficiëntie om de verhuizingen van onze klanten te optimaliseren.

AGS heeft de modernste technische middelen ontwikkeld en we hebben grote investeringen gedaan in onze informatietechnologie en de werknemers die ermee werken. Hierdoor sparen onze klanten tijd en kosten, en verkrijgen ze ook de snelheid en de nodige kwaliteit van de diensten die ze vereisen.

AGS new facility warehouse

CONTINU INVESTEREN IN NIEUWE FACILITEITEN

Omdat we altijd vooruitstrevend zijn en onze diensten willen aanpassen aan de evoluerende verwachtingen van onze klanten, investeert AGS voortdurend in nieuwe faciliteiten. AGS heeft bijvoorbeeld een project van tien jaar afgewerkt, waarbij we het grootste internationaal centrum in het zuidelijk halfrond in Zuid- Afrika gebouwd hebben om onze klanten daar uitstekende en unieke diensten te kunnen aanbieden.

Fine art packers busy wrapping a painting.

VERNIEUWENDE VERPAKKINGSMATERIALEN

Groep heeft een unieke verpakkingsstrategie: de productie en aankoop van al de verpakkingsmaterialen wordt voor de hele groep gecentraliseerd in Frankrijk, Zuid-Afrika en Hongkong. Deze materialen worden dan geëxporteerd naar al de locaties die deel uitmaken van de groep. Deze centralisatie plaatst ons niet alleen in een betere onderhandelingspositie, maar het resulteert ook in lagere prijzen voor onze klanten. Het laat AGS ook toe om controle te behouden over de kwaliteit en het recycleren van de verpakkingsmaterialen die gebruikt worden om goederen te beschermen tijdens verhuizingen.

Get a quote