packers wrapping furniture

KWALITEIT & ACCREDITATIES

Om de tevredenheid van onze klanten te garanderen, zet AGS Worldwide Movers zich al sinds 1974 in voor kwaliteitsservice. Wij hanteren strenge kwaliteitsprocedures met regelmatige inspecties om onze klanten het beste te kunnen bieden.

Bij AGS bent u in de allerbeste handen

AGS Worldwide Verhuizingen was een van de eerste bedrijven in de verhuisbranche die een erkende en gecertificeerde kwaliteitscontroleprocedure implementeerde, die wij tot op de dag van vandaag toepassen. De AGS Groep beschikt onder haar vestigingen over de volgende accreditaties: FAIM, ISO en NF Services Verhuizingen en Opslag. AGS verbetert haar diensten door samen te werken met verschillende partners (AFNOR, FIDI, enz.).

ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

Lidmaatschappen AGS Groep

Onze filialen zijn lid van verschillende internationale organisaties. Dit illustreert de doelstelling van de AGS Groep om een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. Deze organisaties zijn onder andere:

1ags quality accreditations IAM

IAM

IAM, vroeger bekend als de HHGFAA, is de grootste internationale verhuisvereniging. IAM is gevestigd in de Verenigde Staten en biedt wereldwijd lidmaatschap. Als lid van IAM maken wij deel uit van een groot netwerk van partners en expats.

2ags quality accreditations lacma

LACMA

Deze Zuid-Amerikaanse vereniging van internationale verhuizers verenigt een groot aantal professionals van over de hele wereld. Vijf AGS vestigingen zijn lid van LACMA.

3ags quality accreditations BAR

BAR

BAR ofwel de Britse Vereniging van Verhuizers, bestaat al sinds 1900. Voorheen bekend als ‘The Furniture Warehouseman & Removers Association (FWRA)’, werd in 1972 omgedoopt tot BAR. Deze Britse vereniging hanteert hoofdzakelijk Europese kwaliteitsnormen zoals BS EN 12522 en BS EN 14873.

4AGS quality accreditation "chambre syndicale de déménagement"

Syndikale Kamer van Verhuizers

De Chambre Syndicale des Entreprises de Déménagement et Garde-Meubles de France groepeert 800 verhuisbedrijven in Frankrijk en de Franse Overzeese Gebiedsdelen. Deze vereniging verstrekt informatie aan de consumenten en garandeert de prestaties van haar leden. Zeven van onze filialen zijn lid van La Chambre Syndicale des Déménageurs.

5ags quality accreditations FIDI

FIDI

FIDI is een vereniging van internationale verhuisspecialisten die zich inzet voor de verbetering van integriteit, kwaliteit en samenwerking in de internationale verhuisbranche. FIDI organiseert conferenties en opleidingen en lanceerde in 1997 de FAIM-certificering, een strenge accreditatie, de meest prestigieuze in de branche.

FIDI staat garant voor de goede financiële positie van haar leden. Dit beperkt het financiële risico en de onzekerheid bij de selectie van medewerkers tot een minimum. Als er toch risico’s zijn, dekt de door elk lid betaalde waarborgsom alle dienstverleningskosten. De leden van FIDI moeten zich ook houden aan een strikte gedragscode op het gebied van punctualiteit, communicatie en andere factoren.

De vereniging biedt een breed scala van gespecialiseerde opleidingen over het verhuisproces, waarbij informatie wordt verstrekt over de verschillende aspecten van het vak en de operaties om de kwaliteit en het financieel beheer te waarborgen.

AGS garandeert kwaliteit

Onze kwaliteitsprocedures en periodieke audits

AGS KWALITEITSPROCEDURES

 

Wij hebben strikte beheersystemen opgezet, die een betere controle mogelijk maken van de processen, met inbegrip van de communicatie met de klant, het verpakken/laden, de import/export, de opslagdiensten en de follow-up van de klant. Het resultaat is een betere controle van de operationele middelen, de materialen en de uitbestedingen.

Al onze vestigingen houden zich aan dezelfde procedures en criteria op het gebied van kwaliteitsbeheer, gebaseerd op die van onafhankelijke organisaties. Het kwaliteitsbeheer wordt bepaald door de directie van de Groep en toegepast door de filiaalleiders. Kwaliteitsindicatoren, managementbeoordeling en corrigerende en preventieve maatregelen zijn interne instrumenten om een constante verbetering van onze diensten te garanderen.

Bovendien garandeert AGS via Mr. GoodMove de voortdurende verbetering van onze diensten en de tevredenheid van onze klanten.

REGELMATIGE CONTROLES

 

Wij voeren regelmatig interne controles uit. Deze audits hebben betrekking op alle activiteiten in het kader van het beheer van het kwaliteitssysteem. De interne audits worden uitgevoerd door de gekwalificeerde Quality Manager van de Groep, of door een lid van ons onafhankelijk en gekwalificeerd auditpersoneel. De Quality Manager en de auditors zorgen voor de opvolging van de bijsturingsmaatregelen en de afsluiting van de interne audits. De resultaten worden regelmatig door het management geëvalueerd.

Alle AGS vestigingen worden ook regelmatig onderworpen aan externe audits, om te verzekeren dat hun kwaliteitsmanagementsysteem adequaat functioneert en geïmplementeerd wordt. De Groep ondergaat eenmaal per jaar een ISO 9001-audit, om de 3 jaar een FAIM-audit en om de 18 maanden een NF-audit.

AGS Group kwaliteitsprocedures

AGS Accreditaties

De normen die in alle branches worden gehanteerd zijn in overeenstemming met de eisen van ISO 9001 (een groepsbrede certificering) en de kwaliteitsnormen die uniek zijn voor onze branche, zoals NF Storage en FAIM (FIDI-Accredited International Movers).

FAIM logo

FAIM

 

FAIM werd in 1997 door de FIDI opgericht en is de meest strikte en erkende certificering in de verhuissector. Met trots kunnen wij melden dat AGS wereldwijd 31 FAIM-geaccrediteerde vestigingen en kantoren heeft.

De FAIM certificering is bedoeld voor bedrijven die internationale verhuizingen uitvoeren. Wij zien de FAIM-certificering als een garantie voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan onze agenten. Wij gebruiken deze certificering ook als extra garantie dat onze klanten de beste kwaliteit verhuisservice krijgen.

ags-quality-accreditations-iso-9001

ISO 9001

De ISO 9001-certificering wordt verstrekt door het Zwitserse auditbedrijf SGS, de wereldleider op het gebied van audits en certificeringen. AGS werd voor het eerst gecertificeerd in 1998 en ontvangt de certificering sindsdien jaarlijks. Tot op heden zijn de meeste vestigingen van AGS ISO 9001-gecertificeerd.

De ISO-certificering is een resultaat van de Groep en staat borg voor het feit dat elk filiaal aan dezelfde kwaliteitsnormen voldoet. Dit bevestigt het commitment van de Groep aan haar klanten.

NF Service logo

NF VERHUIZINGEN EN OPSLAG

De certificeringen NF Service Verhuizingen en Opslag zijn gebaseerd op de Europese normen NF EN 12522-1 en 2, en NF EN 14873-1 en 2.

Alle AGS vestigingen in Frankrijk zijn gecertificeerd NF Storage.

Get a quote