Déménagement groupage

GECONSOLIDEERDE VERHUIZINGEN

Als nummer één geconsolideerde verhuisfirma in Europa, biedt AGS de meest flexibele en kostenefficiënte oplossingen voor uw internationale verhuizing. Boek nu uw verhuizing online tegen de laagste prijs en profiteer van de expertise van AGS.

De meest kosteneffectieve oplossing om uw eigendommen internationaal te verhuizen

Het principe van een geconsolideerde verhuizing is heel simpel: voor een specifieke bestemming groeperen we de inboedel van verschillende klanten in dezelfde container. De transportkosten worden in proportie verdeeld onder de verschillende klanten, naar aanleiding van de ruimte die ze innemen in de container. We beheren en plannen uw specifieke verhuizing, volgens uw vereisten en uw budget.

Simpel en flexibel: Kies een gepersonaliseerde oplossing, aangepast aan uw wensen.
Lagere prijs: Geniet van de beste aanbieding voor uw geld, onafhankelijk van uw bestemming.
Geregelde vetrekdatums: Blijf binnen uw tijdslimieten door de geregelde vetrekdatums van de geconsolideerde containers van AGS. Vanuit Frankrijk bijvoorbeeld, verscheept AGS meer dan 5000 containers per jaar; dat is meer dan 14 per dag!

Vraag een gratis offerte aan

De stappen om online uw ruimte in een container te reserveren

Met de geconsolideerde verhuisservice van AGS kunt u uw verhuizing boeken op basis van de beste prijs: een snelle en eenvoudige aanpak met de expertise en ervaring van AGS
1

Online reservering

2

Ophalen van uw persoonlijke eigendommen

3 containers icon

Vervoer in een Geconsolideerde container

4 national-move-home-visit-quote-reception

Douanevoorschriften

5

Levering van uw persoonlijke eigendommen

Waarom uw goederen verschepen met onze geconsolideerde verhuisoptie?

AGS moving staff packing a glass.

KOSTENBESPAREND & VEILIG

U kunt tot 70% besparen door gebruik te maken van onze geconsolideerde verhuisoptie, in plaats van te kiezen voor een traditionele verscheping.

Door met AGS samen te werken worden uw inboedel en uw voertuig op een veilige manier getransporteerd. Voor een optimale bescherming van uw eigendommen kunt u ook kiezen voor onze professionele verpakkingsdienst.

Onze containers worden exclusief gereserveerd voor het gebruik door onze klanten en ze worden altijd verzegeld. Uw betalings- en persoonlijke gegevens worden veilig bewaard.

Woman taking a picture of a painting with a tablet.

VEELZIJDIGE OPLOSSINGEN & OPVOLGEN VERZENDING

AGS stuurt u een persoonlijke, vrijblijvende, gratis offerte gebaseerd op 2 nieuwe technologieën:

  • Een virtuele rondleiding;
  • Een volumecalculator.

AGS organiseert alle documentatie voor de douane-inklaring en helpt u met alle administratieve procedures. U kunt uw boeking beheren en uw container online volgen via de klantenzone.

Removals carton and tool box

KWALITEIT & ERVARING

Met meer dan 147 vestigingen wereldwijd en een toegewijde AGS-contactpersoon die 100% voor u klaarstaat, biedt AGS u een perfecte, geconsolideerde verhuismogelijkheid en garanderen wij bovendien een gepersonaliseerde verhuizing van topkwaliteit.

AGS is geaccrediteerd en gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de verhuisbranche: wij zijn ISO 9001 en FAIM geaccrediteerd.

ONZE AANVULLENDE DIENSTEN

AGS zet zich volledig voor u in en biedt geïntegreerde diensten van wereldklasse om van uw verhuizing een succes te maken.

Get a quote