mover carrying a box

ONZE WAARDEN EN BELOFTES

Sinds 1974 is AGS uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf dat in 100 landen aanwezig is. Ons internationaal bereik brengt uitdagingen met zich mee die AGS vastberaden aangaat, terwijl onze waarden van kwaliteit, prestatie, innovatie, respect en solidariteit steeds de kern van ons beleid en onze activiteiten vormen.

Onze waarden vormen het fundament van ons streven naar wereldwijd duurzaam ondernemen

packer wrapping a plate

In minder dan 50 jaar groeide AGS uit van een klein familiebedrijf tot een internationale groep.

Tijdens de hele ontwikkeling bleef het bedrijf trouw aan de baanbrekende instelling en hield het vast aan de waarden en de menselijke dimensie die vanaf het begin de boventoon voerden.

Om deze doelstellingen te bereiken in een steeds competitievere, veeleisendere en mondiale markt ontwikkelt AGS voortdurend nieuwe technieken en versterkt het bedrijf voortdurend het mondiale netwerk om dichter bij de klanten te staan en te anticiperen op hun vragen.

Al onze 147 internationale vestigingen volgen de waarden van AGS en zijn gericht op de tevredenheid van de klanten om duurzame partnerschappen op te bouwen.

ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

Ons fundament in betrokkenheid

1 Computer screen settings

Innovatie

2 AGS reward icon

Kwaliteit

3 hands almost touching - solidarity icon

Solidariteit

4 people sit and talking icon

Respect

5 Performance increasing icon

Prestatie

AGS Wereldwijde Verhuizers blijft trouw aan haar gevestigde waarden

AGS blijft toegewijd en trouw aan onze gevestigde waarden door duurzame partnerschappen op te bouwen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Wij zijn altijd vooruitstrevend door innovatieve oplossingen te creëren, ons betrouwbare netwerk uit te breiden en klantgerichte samenwerkingsverbanden te ontwikkelen.

Get a quote