couple-browsing-online

ONLINE HULPMIDDELEN - 24/7 TRACEREN VAN VERHUIZING EN MEER

AGS heeft een reeks handige tools ontwikkeld die online te vinden zijn. Nadat u bent ingelogd op uw persoonlijke, met een wachtwoord beveiligde portal, vindt u een complete set online tools voor uw verhuizing. U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot dit portaal vanuit uw eigen huis, vanaf elk apparaat dat is aangesloten op internet.

Uw gepersonaliseerde online hulpmiddelen zodat u met een gerust hart kunt verhuizen

Tablet taking picture of a piece of art

AGS ontwikkelt zich voortdurend om onze particuliere en zakelijke klanten een reeks interactieve instrumenten te bieden die hen tijdens het gehele verhuisproces ondersteunen. Bovendien krijgen al onze klanten een beveiligde toegang tot ons AGS online platform. U kunt uw verhuizing online voorbereiden, uw zending in realtime volgen en toegang krijgen tot alle benodigde documenten.

Zakelijke klanten kunnen de status van de verhuizingen van hun medewerkers stap voor stap volgen en de gegevens bewerken of exporteren om hun eigen analyse uit te voeren.

Om uw verhuizing gemakkelijker te maken, gebruikt AGS een innovatieve mobiele App, om een inschatting te maken van de omvang van de items die u wilt verhuizen. Via een interactief videogesprek leidt onze expert u door elke fase van de verhuizing.

Om uw verhuis vlot te laten verlopen gebruikt AGS een innovatieve, mobiele App om het volume van uw goederen die u wilt verhuizen, in te schatten. Via een interactief videogesprek begeleiden onze specialisten u bij elke fase van uw verhuizing.

ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

Onze online diensten

AGS maakt uw verhuizing eenvoudiger en biedt hulp bij elke fase.
1

Toegang tot uw persoonlijke portal

2 national-move-home-visit-quote-reception

Vul uw inventarisatieformulier online in

3

24/7 Uitstekende traceren van uw zending

4

Toegang tot rapportage tools

5

Vul de tevredenheidsvragenlijst in

2 ladies using a tracking system on a tablet

VOLG UW GOEDEREN 24/7 ONLINE

Ons trackingsysteem voor zendingen is speciaal voor AGS ontwikkeld op basis van onze operationele en managementvereisten.

Alle AGS-vestigingen zijn aangesloten op het trackingsysteem, waardoor we de verhuizingen efficiënter kunnen beheren en tegelijkertijd extra tijd kunnen besteden aan het adviseren van onze klanten en het leveren van de hoogste kwaliteitsservice.

De informatie om uw goederen te lokaliseren is 7 dagen per week, 24 uur per dag toegankelijk. Zodra uw verhuizing of opslag is bevestigd, ontvangt u per e-mail een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op de beveiligde website.

ags-online-tools-inventory

VUL UW INVENTARIS ONLINE IN

AGS geeft om onze impact op het milieu. Draag bij aan het besparen van papier en uw tijd door uw inventarisatieformulier online in te vullen.

Log in op uw persoonlijke portal om uw inventarisatie in te vullen. Dit is een belangrijke stap in het verhuisproces en kost tijd. Daarom kunt u uw formulier opslaan en er later op terugkomen. Dit geeft u de mogelijkheid om na te denken over de taxatie van uw goederen en de werkelijke waarde ervan na te gaan. Zodra u tevreden bent met de waarde die u aan alle goederen hebt toegekend, klikt u op “verzenden”. Hierdoor wordt een kopie van uw verhuisinventaris naar ons en naar u verzonden.

Female coordinator knocking to her client's door

TEVREDENHEIDSONDERZOEK INVULLEN

Vul het klanttevredenheidsonderzoek in en bespaar tijd en papier door het online te doen. Uw klanttevredenheidsonderzoek is beschikbaar in uw persoonlijke portal, u hoeft uw persoonlijke gegevens niet opnieuw in te voeren. Voer simpelweg al uw antwoorden in een paar klikken in.

hand holding a phone and typing on a laptop

UPDATE UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

AGS begeleidt mensen die over de hele wereld verhuizen. Het wijzigen van contactgegevens is een onderdeel van dit proces. Gebruik uw persoonlijke portal om uw contact- en persoonlijke gegevens bij te werken.

Er zijn nog veel meer handige tools en documenten online voor u beschikbaar. Log in op uw persoonlijke portal om toegang te krijgen tot meer informatie.

Smartphone filming a living room

VIRTUEEL BEZOEK

AGS Verhuizingen weet dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij oplossingen voor uw gemak. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een huisbezoek in te plannen vanwege uw werktijden of locatie, en daarom hebben wij een online huisbezoek ontwikkeld. Het enige dat nodig is, is een mobiel apparaat met een camera. Laat onze expert u begeleiden en vertel u wat hij moet weten of zien.

Get a quote