HOE ONDERSCHEIDEN WIJ ONS

Als zeer dynamisch en betrokken verhuisbedrijf streeft AGS Internationale Verhuizingen ernaar om innovatieve oplossingen te leveren aan allerlei soorten organisaties. Wij identificeren uw behoeften en knelpunten en adviseren u over de beste strategie voor uw mobiliteitsproject.

GEPERSONALISEERD VERHUISPORTAAL

Voor elke zakelijke klant of organisatie ontwikkelt AGS een speciale online portal, met vele handige tools, waaronder:

  • Details van uw contactpersoon.
  • Documenten om u te helpen bij het mobiliteitsbeheer van uw medewerkers en partners.
  • Een tracking center om alle lopende verhuizingen te volgen.
  • Een contactpagina waar u contact kunt opnemen met uw contactpersoon, onze klantendiensten en Mr Good Move, uw tool voor klanttevredenheid.
Man working on a computer

GEDETAILLEERDE RAPPORTAGE

Op verzoek kunnen wij u activiteitenrapporten bezorgen over alle verhuizingen die AGS voor uw kaderleden en medewerkers organiseert. Wij centraliseren alle informatie over de verhuizingen van uw medewerkers, ongeacht het land van vertrek en aankomst. Wij kunnen onze bedrijfsklanten verschillende rapporten en statistieken ter beschikking stellen naargelang hun behoeften.

2 women meeting to prepare a move

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Voor elke verhuizing stellen wij één contactpersoon aan voor de begunstigde. Deze verhuisconsulent staat in voor het technische bezoek en beheert alle logistieke aspecten van de verhuizing naargelang de behoeften van de persoon die verhuist.

AGS network on world map

ONS NETWERK

Wij zijn een van de grootste verhuisbedrijven ter wereld, met 148 vestigingen in 97 verschillende landen. Deze wereldwijde aanwezigheid stelt ons in staat om deur-tot-deur diensten aan te bieden van en naar elke locatie, terwijl we dezelfde eersteklas service handhaven en garanderen aan al onze klanten.

Meer informatie >

ags-how-we-make-the-difference-unrivalled-flexibility

ONGEËVENAARDE FLEXIBILITEIT

Onze expertise op het gebied van logistiek en douaneafhandeling, in combinatie met onze beveiligde opslagcapaciteit, stelt ons in staat flexibele oplossingen te vinden in geval van vertragingen. Onze flexibiliteit strekt zich uit tot onze diensten en AGS levert diensten op maat om het onthaal en de vestiging van de gezinnen van onze klanten in hun nieuwe woonplaats te vergemakkelijken.

Meer informatie >

Mover carrying an AGS carton

TOEGEWIJD AAN KWALITEIT

Alle AGS-vestigingen voeren verhuizingen uit volgens ons interne kwaliteitsbeleid dat voldoet aan zowel de FAIM als de ISO 9001 kwaliteitsnormen.

AGS is de enige van de 500 verhuisbedrijven wereldwijd die 31 FAIM geaccrediteerde vestigingen heeft. Lees meer over onze Kwaliteitsstrategie.

Meer informatie >

VAKKUNDIG PERSONEEL

Uitmuntendheid binnen de AGS Groep staat of valt met de service die onze medewerkers verlenen. Wij kennen het belang van de opleiding van ons personeel en bieden voortdurend uitgebreide opleidingen aan al onze medewerkers, van de inpakkers tot het kantoorpersoneel en het management. De grote kracht van AGS is onze multiculturele omgeving, met medewerkers van vele verschillende nationaliteiten. Onze open-minded filosofie omarmt gelijkheid en een rijke culturele mix.

Meer informatie >

ags-how-do-we-make-difference-security

GOEDE VEILIGHEID

Wij zetten ons in voor de veiligheid van niet alleen de zendingen die aan onze zorg zijn toevertrouwd, maar ook het personeel, de apparatuur en de eigendommen van onze klanten. Dit omvat ook de beveiliging van alle informatie die aan ons wordt verstrekt. AGS voert een uiterst strikt beleid en meet voortdurend de efficiëntie van onze systemen om ervoor te zorgen dat we aan deze vereisten voldoen.

Meer informatie >

Two women meeting and filling a contract

COMMUNICATIE EN RAPPORTERING

De AGS Groep beschouwt communicatie als een belangrijk element van succes in elke operatie. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van uw verhuizing en bieden u rapporten en rapportage tools om u te helpen uw verhuizing te beheren.

AGS Truck and warehouse

EXPERTISE IN DOUANE-INKLARING

Vlotte internationale verhuizingen zijn afhankelijk van de volledige kennis van douaneformaliteiten over de hele wereld. De AGS Groep beschikt over de vitale ervaring en expertise van alle aspecten van douane-inklaring om ervoor te zorgen dat vertragingen bij de verzending tot een minimum worden beperkt.

Hands planting a tree

INITIATIEF HERBEBOSSING

Voor elke internationale verhuizing plant AGS een boom op Madagaskar of in Indonesië. Dankzij dit herbebossingsproject, een initiatief van Planète Urgence, kunnen wij de impact van de verhuizing van onze klanten op het milieu beperken.

Aan het eind van elk jaar ontvangt elke klant van AGS een certificaat voor alle bomen die voor rekening van zijn expatriates zijn geplant. Deze certificaten kunnen worden opgenomen in het verslag van de organisatie over duurzame ontwikkeling en bevestigen uw betrokkenheid bij het beheer van uw ecologische voetafdruk.

Meer informatie >

Get a quote